ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

دیدار ظریف با رئیس مجلس عراق

رئیس مجلس عراق در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه و پس از حضور در دوحه، امروز (دوشنبه) وارد بغداد شد، در ادامه دیدار با مقامات عراقی با «محمد الحلبوسی» رئیس مجلس این کشور ملاقات کرد.

 

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با تاکید بر دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در همگرایی منطقه‌ای از نقش سازنده عراق در این راستا استقبال کرد.

 

ظریف با اشاره به اینکه رعایت مصوبه پارلمان عراق در خصوص خروج نیروهای بیگانه احترام به حاکمیت عراق است، افزود: آمریکایی‌ها در خاک عراق حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را به شهادت رساندند.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از انتخابات پیش روی ایران و عراق به عنوان‌ نماد حاکمیت مردم در دو کشور یاد و برای عراق در برگزاری انتخاباتی آرام آرزوی موفقیت کرد.

 

حمایت الحلبوسی از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق

«محمد الحلبوسی» رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار به نقش دولت‌ و‌ مجلس عراق در کمک به شکل گیری فضای آرام در منطقه‌ اشاره و از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق حمایت کرد.

 

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این با «فؤاد حسین» وزیر خارجه و «برهم صالح» رئیس جمهور عراق دیدار و گفت‌وگو کرد. وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای عراقی ضمن استقبال از ایفای نقش عراق در منطقه و ابراز نگرانی از اقدامات اخیر داعش در این کشور، بر پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی و همرزمانش تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور عراق ضمن با اهمیت خواندن نقش و حضور تاثیرگذار عراق در موضوعات منطقه، بر ضرورت وجود یک نظام امنیتی در منطقه با حضور همه کشورهای حوزه خلیج فارس تأکید کرد. (اینجا بخوانید)

 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با شخصیت‌های برجسته اهل تسنن و برخی از سران عشایر عراق دیدار و به گفت‌وگو پرداخت.

 

وی قرار است فردا (سه‌شنبه)‌ نیز با سفر به منطقه کردستان عراق با مقامات این منطقه دیدار و گفت‌وگو کند.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز به قطر سفر و با امیر و وزیر خارجه این کشور دیدار و به گفت‌وگو پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر